Workshop ‘songinterpretatie’ met Martijn Claes
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 januari 2018 (van 13u30 tot 17u00)

/

Stationsstraat 25

3910 Neerpelt

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Ben jij 12+ en gebeten door zingen en spelen? Martijn Claes helpt je graag op weg om nóg meer uit je performance te halen.

Tijdens de workshop ‘songinterpretatie’ gaat elke deelnemer aan de slag met een zelf gekozen solonummer. Welk nummer kies jij? Laat het ons op voorhand weten!
Elke deelnemer zingt, één voor één, zijn/haar solo en wordt daarbij gecoacht door Martijn. Als alle deelnemers aan de beurt zijn geweest, ga je met persoonlijke feedback en een hoop praktische tips naar huis. Zowel van Martijn als van elkaar kan je veel bijleren. Ben je benieuwd naar alle tips, maar wil je liever zelf geen solo zingen? Er is ook ruimte voor een aantal toeschouwers die willen bijleren, maar inschrijven blijft verplicht.

Martijn Claes is een geboren en getogen Neerpeltenaar. Zijn muzikale roots liggen bij de Piccolo’s, de kunstacademie Noord-Limburg en Imago Tijl. Na zijn de musicalopleiding aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel raakte Martijn betrokken bij verschillende producties in binnen- en buitenland (o.a. 'Peter Pan, the never ending story' en 'Cinderella, a fairly true story') en leende hij zijn stem aan verschillende tekenfilmfiguren (o.a. 'Bunsen' in 'Bunsen is een Beast' en 'Bob' in 'Puppy dog Pals'). De laatste jaren is hij werkzaam als dance captain bij de succesvolle Nederlandse musical 'Soldaat van Oranje'. Martijn won in 2015 de Neerpeltse culturele aanmoedigingsprijs.

Martijn keert graag terug naar zijn geboortedorp om zijn passie en ervaringen te delen met de lokale jeugd.

De workshop is gratis, inschrijven is verplicht. Opgelet: gezien de persoonlijke aanpak van de workshop, zijn de plaatsen beperkt. Gelieve ons de volgende gegevens te bezorgen:
- naam
- adres
- telefoonnummer/gsm
- leeftijd
- gekozen solonummer (titel + uitvoerder) en eventuele bladmuziek
- wat verwacht je te leren van Martijn?

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker