Americana, bluegrass en country: Paris-Texas
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 20u30 tot 23u00)

/

Veltwijcklaan 222

2180 Ekeren (Antwerpen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Paris Texas is een 5-koppige band rond song-smid Gerrit Hüppertz. De inspiratie voor zijn gebalde nummers vond hij in de vele roadtrips door het Zuiden van de USA. De muziek is doorspekt van al het lekkers dat die Amerikaanse bodem te bieden heeft: van americana over de traditionele bluegrass tot countrymuziek. Steeds met oog voor herkenbaarheid en melodie.
Live wordt hij bijgestaan door doorgewinterde muzikanten die hun sporen eerder verdienden in de akoestische muziek. Met een steady groove, hot picking en verfijnde samenzang probeert de band de songs naar een hoger niveau te tillen.
In april 2019 duikt de band met producer Pascal Deweze (Sukilove, Broken glass heroes) in diens Studio Jezus om live op analoge tape een debuutalbum op te nemen. Dit album verschijnt later in het najaar.
Gerrit Hüppertz/zang & gitaar (Mazlov), Dave Crockaerts/zang & gitaar (Mazlov), Dirk Peeraer/ zang & dobro (Rawhide), Jan Michielsen/mandoline (Four wheel drive, Blue Maxx), Maarten Michielsen/ zang & contrabas (You raskal you).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker