Buurtfeest Muide-Meulestede-Afrikalaan
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 17 mei 2018 (van 0u00 tot 0u00)

Vrijdag 18 mei 2018 (van 0u00 tot 0u00)

Zaterdag 19 mei 2018 (van 0u00 tot 0u00)

Zondag 20 mei 2018 (van 0u00 tot 0u00)

/

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

+32 9 2682123

27 jaar Buurtfeest in de wijk Muide-Meulestede-Afrikalaan: een indrukwekkend verhaal van tientallen vrijwilligers, handelaars, organisaties en wijkbewoners. De boeiende en intense samenwerking tussen alle partners in de wijk verklaart het succes van de 'Muidefeesten', gekend in heel Gent. Van donderdag 17 tot en met zondag 20 mei kan u er opnieuw genieten van het boeiende programma.

Het concept is intussen gekend. Er zijn de 'klassiekers' zoals de motorrit doorheen de wijk, de verkiezing van feestburgemeester, de langste rommelmarkt (2 km!), Kidsday, Muide's got talent, De Sterrenparade, het apertiefconcert, de feestbarbecue, het poppentheater ...

Maar daarnaast zijn er ook nieuwigheden te spotten. Zo biedt Studio Story (Festival Van Vlaanderen) een aanbod tijdens Kidsday op zaterdag. En op zondagnamiddag en –avond brengen we samen met Etage Tropical Productions uit de Port Arthurlaan een zwoel programma. Een internationale act uit Miami met exotische live muziek krijgt gegarandeerd de hele tent aan het dansen.

Het volledig overzicht en alle info vindt u in het programmaboekje?.

Kom samen met uw buren langs in de feesttent in de Pauwstraat en in Buurtloods Lucien De Ridder, Patrijsstraat 10 en geniet van dit gezellig buurtfeest!

Buurtfeest Muide-Meulestede is een samenwerking tussen stadsdiensten, lokale handelaars wijkverenigingen en organisaties maar wordt voor het grootste deel gedragen door vrijwilligers. Zowel voor als achter de schermen, een héél jaar lang.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker