Familiedag Ispahan vzw
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 juni 2019 (van 10u00 tot 18u00)

/

Kapelstraat 9

2330 Merksplas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Brunch volwassenen (>12j.): 26,00 €; Brunch kinderen (5j.-12j.): 16,00 €; Brunch kinderen (

Familiedag met Kunst aan de Bomen 2019

Op zondag 16 juni trekt de Ispahan-karavaan voor een tweede maal naar de Kolonie in MERKSPLAS. Enerzijds is er een familiefeest met een kinderdorp, (inkom kinderdorp is 5 euro) brunch en optredens van kinderkoor Cantabile, plaatselijke fanfares en de Turnhoutse coverband Rock Scene. Verder zijn er food-trucks en kan je je dorst lessen aan aan onze bar.
Maar er is die dag ook Kunst aan de Bomen, een wedstrijd voor verenigingen, families of klassen die een boom versieren in een dreef van de Kolonie.
Deelname aan de wedstrijd staat open voor erkende socio-culturele verenigingen, families en klassen van het arrondissement Turnhout. Iedere groep bestaat uit minstens 4 leden. De verantwoordelijke van de vereniging / familie / klas moet bij aanvang van de wedstrijd minstens 18 jaar oud zijn, en moet zelf deelnemen. Meer informatie en deelnemingsformulier op de website https://www.ispahan.be/kunst-aan-de-bomen-inschrijven

Een professionele jury zal op 16 juni om 16.30u de winnaars bekend maken. Prijzen die voorzien zijn : 1.500; 750 en 200 euro.

Wil je deelnemen aan de brunch is een inschrijving wel noodzakelijk. Prijzen zijn voor kinderen van 5-12 jaar, 16 euro en 26 euro vanaf 13 jaar. Inschrijven via de website van Ispahan http://www.ispahan.be/kunst-aan-de-bomen

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker