Boekenmarkt Borgloon
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 juli 2019 (van 13u00 tot 18u00)

/

Speelhof

3840 Borgloon

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Standhouders: 5,00 €

De jaarlijkse boekenmarkt vindt voor de 3de keer plaats op het Speelhof, het plein in het centrum van Borgloon. Iedereen kan er terecht om boeken, strips, CD’s, DVD’s, LP’s en prentkaarten te kopen en verkopen. De ideale gelegenheid om die overvolle kast op te ruimen en extra bergruimte te creëren. De bibliotheek voorziet voor elke verkoper een overdekte marktkraam met tafel van 4m x 1,20m. Aarzel niet en reserveer snel je verkoopstand. Zowel particulieren, als marktkramers kunnen bij ons terecht.
Kom kuieren langs 40 standen en geniet van de gezellige randanimatie voor groot en klein. Wie weet, vind je er wel superleuke dingen voor je (klein)kinderen of jezelf. Of ontdek je net dat lang gezochte item om je collectie te vervolledigen. Trek je er eerstdaags op uit voor een welverdiende vakantie? Kom dan zeker snuisteren naar spannende of romantische verhalen om in weg te dromen, een welgekomen reisgids of zoethoudertjes voor de kids voor op de achterbank. Maar ook de thuisblijvers vinden er zonder twijfel hun gading.
De bib houdt eveneens een grote opruimactie en biedt alles tegen een prikje op de markt te koop aan. Krantje of tijdschrift lezen? Dat kan in de bib, want de deuren worden uitzonderlijk op zondag tijdens de markt geopend.
Moe van al dat kuieren? Geen nood, op de terrasjes op het plein kan je uitblazen met een verfrissend drankje.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker