Week van de opvoeding- verwendag voor jonge gezinnen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 10u00 tot 13u00)

/

Graaf van Loonstraat 2

3580 Beringen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De Week van de Opvoeding vindt elk jaar plaats van 16 tot 23 mei en maakt opvoeden en ouderschap op een positieve manier zichtbaar. In Beringen vieren we dit op zaterdag 18 mei van 10 tot 13 uur met een verwenmoment voor jonge gezinnen met volgend programma:

- Boekstartdag

Voorlezen, dat is leesplezier doorgeven, goed voor de taalontwikkeling, en zo belangrijk voor de gehele ontwikkeling van je kind. Wist je dat de stad Beringen samen met Kind en Gezin alle baby's van 6 maanden en peuters van 15 maanden gratis boekjes en leestips geeft? Het eerste pakketje krijg je als jonge ouder bij Kind en Gezin, het tweede pakket kan je ophalen in de bib. Heb je je pakketje nog niet afgehaald? Kom even langs en ontdek het plezier van voorlezen!

- Workshop Fitbaby

Heb je zin in een workout samen met je baby? Maak dan kennis met Fitbaby, een figuurtraining workout voor de mama en tussendoor babymomenten waarin je de ontwikkeling van je baby stimuleert.
zaterdag 18 mei van 10.30 tot 11.30 uur of van 12 tot 13 uur
Meenemen: Een oefenmatje, water en een knuffel en/of speelgoedje voor je kindje. Gemakkelijke kledij (ook voor je kindje) en sportieve schoenen aandoen.

- Stedelijke babyborrel

De stedelijke gezinsraad nodigt alle gezinnen uit met een kindje geboren in 2017 voor de ‘stedelijke babyborrel’. Zij ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. De jonge ouders en hun kindje, worden extra in de watten gelegd door de leden van de gezinsraad.

- Verwenactiviteiten Huis van het Kind Beringen

Maak kennis met het aanbod voor jonge gezinnen in Beringen via de opvoedingswinkel, IN-Zetje, Kind en Taal, Domo, Landelijke kinderopvang en de Gezinsbond.
Laat je zoon of dochter een glittertattoo plaatsen, knutselen, gezelschapsspelletjes spelen, schminken of kinderyoga uitproberen. Proef eens van lekkere fruitpap en maak kennis met het aanbod van de bib en de andere diensten.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker