Rommelmarkt/wijkfeest
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 juni 2019 (van 8u00 tot 22u00)

/

Weeshuisstraat, 1A

8400 Oostende

GRATIS

FMDO bij Marcelline gooit haar deuren wagenwijd open en nodigt iedereen uit om ons en elkaar te komen leren kennen. In de straten rondom ons gloednieuwe ontmoetingscentrum Marcelline organiseren we een rommelmarkt en buurtfeest. Een standje is te reserveren aan 1.5 euro per lopende meter via rommelmarktoostende@gmail.com.

FMDO en haar vrijwilligers presenteren: ROMMELMARKT EN WIJKFEEST! FMDO bij Marcelline gooit haar deuren wagenwijd open en nodigt iedereen uit om ons en elkaar te komen leren kennen.
In de straten rondom ons gloednieuwe ontmoetingscentrum Marcelline organiseren we een rommelmarkt en buurtfeest. Op zondag 16 juni kan je in de Weeshuisstraat –Renteniersstraat- Toekomststraat – Molenstraat je slag komen slaan. Heb je zelf nog rommel in de aanbieding? Een standje is te reserveren aan 1.5 euro per lopende meter via rommelmarktoostende@gmail.com. Je kan komen kennis maken met FMDO en iets lekkers eten of drinken in Marcelline en terwijl genieten van het vrij podium. Voor de kinderen hebben we een springkasteel, schminkstand en circusworkshops van Woesh voorzien. ’s Avonds mag iedereen aansluiten aan onze lange tafel voor heerlijke spaghetti aan een democratische prijs. Een bandje zorgt voor sfeermuziek.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker