Eten voor of na de liefde | Eddie Niesten
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 16 november 2017 (van 19u30 tot 21u30)

/

Waalvest 1

8930 Menen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

In het kader van de Week van de Smaak organiseert bibliotheek Menen op donderdag 16 november 2017 om 19u30 een lezing door dhr. Eddie Niesten met als thema: ‘Eten voor of na de liefde?’.

Al eeuwenlang dromen mensen van voedsel dat hun liefdesleven een ultieme boost kan geven. Tal van voedingsmiddelen hebben in de loop der tijden een al dan niet terechte faam opgebouwd en verschijnen niet zelden op tafel met ‘bijbedoelingen’.

Zelfs bepaalde cadeaugewoontes ontsnappen hier niet aan. Waarom geven mannen bv. ter gelegenheid van Valentijn immers zo vaak chocolade aan hun geliefden? Heel extreem wordt het natuurlijk, als de neushoorn zijn hoorn verliest omdat de gemalen bereiding daarvan de potentie in sterke mate zou opdrijven. De kolos in kwestie wordt blijkbaar een indrukwekkend libido toegedicht.

Alles laat bovendien voorzien dat de interesse voor allerlei afrodisiaca alleen nog maar zal toenemen. Een boeiende zoektocht dus naar de wijze waarop ons seksleven onze eetgewoonten beïnvloed heeft en nog beïnvloedt. Bewust en onbewust, bij jong en oud, bij rijke en arm…

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker