Gratis infosessies : 'Het internet. Ook uw zaak.'
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 3 december 2018 (van 19u30 tot 21u30)

Maandag 10 december 2018 (van 19u30 tot 21u30)

/

Maria Doolaeghestraat 2

8600 Diksmuide

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op 3 en 10 december organiseert de stad Diksmuide met de steun van het Agentschap Innoveren & Ondernemen twee gratis infosessies voor ondernemers. Onder de naam ‘Het internet. Ook uw zaak.’ leer je hoe je de website hoger in de ranking bij zoekmachines krijgt, hoe je een e-mailcampagne via MailChimp opzet en hoe je sociale media als marketingtool kunt gebruiken.

Serge Vermander van Serverproductions uit Diksmuide begeleidt de twee infosessies. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in webdesign en social media. De infosessies zijn gratis, starten om 19.30 uur en vinden plaats in dienstencentrum Ten Patershove (Maria Doolaeghestraat 2). Ze zijn toegankelijk voor iedereen. Nadien is er de gelegenheid om te netwerken tijdens een receptie met streekproducten.

Hoe scoort mijn website beter in de Googleranking? – maandag 3 december 19.30 uur
Je leert wat je kunt doen om je website hoog in de ranking te krijgen bij een zoekopdracht in Google. De docent geeft je ook mee hoe je je website kunt uitbreiden met een webshop, en wat hier de mogelijkheden zijn.

Hoe zet ik een e-mailcampagne op en hoe gebruik ik sociale media als marketingtool? – maandag 10 december 19.30 uur
In de tweede infosessie focust docent Serge Vermander op nieuwsbrieven en sociale media. Je leert hoe je een e-mailcampagne op poten zet met MailChimp en hoe je sociale media als marketingtool kunt gebruiken.

Inschrijven
De plaatsen zijn beperkt. Inschrijven is daarom noodzakelijk. Het is perfect mogelijk om één van de twee sessies te volgen. Stuur een e-mail naar ilse.laverge@diksmuide.be, bel 051 79 30 14 of vul het inschrijvingsformulier in op www.diksmuide.be. Vermeld zeker welke infosessie je wilt volgen, of allebei.

Dienst lokale economie
Grote markt 6, Diksmuide
051 79 30 14
Ilse.laverge@diksmuide.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker