gespreksnamiddag: "Hoofdpijn en/of migraine" door neurologe Dr. Marie-Bert...
Lifestyle > Gezondheid
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 13 november 2018 (van 14u00 tot 16u30)

/

Driesstraat 67

2880 Bornem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

We hebben allemaal al eens last van hoofdpijn. Voor de meesten onder ons is deze hoofdpijn van voorbijgaande aard, voor sommige mensen wordt het echter een voortdurend probleem dat hun leven ernstig ontwricht. Vandaar dat wij jullie uitnodigen voor onze gespreksnamiddag.
U krijgt die namiddag een antwoord op vragen als
-wat is hoofdpijn?
-wat is migraine?
-wat is het niet?
-wat kunnen oorzaken of uitlokkende factoren zijn?

Reumaliga Klein-Brabant, een zelfhulpgroep voor mensen met elke vorm van reuma (o.a. Bechterew, Reumatoïde artritis, Fibromyalgie, Lupus, Psoriatische artritis,C.V.S., Artrose, Jicht, Osteoporose, Sclerodermie, Acuut reuma...). Bij ons ontmoet je inspirerende mensen die ook met reuma te maken hebben. In de loop van hun ziekteproces hebben ze ontdekt wat wel en niet voor hen werkt. Zij willen graag hun kennis en ervaring met je delen. Doel: Contact met lotgenoten, waar en hoe kan men de beste hulp krijgen?, uitwisselen van informatie en ervaringen tijdens maandelijkse bijeenkomsten, lezingen door gastsprekers, ontspanningsmomenten. De werking van de liga gaat als volgt: mensen die geïnteresseerd zijn om aan te sluiten kunnen twee keer langskomen om te zien of de groep hen bevalt. Indien positief, kan men lid worden en dient men jaarlijks 15 EURO lidgeld te betalen. Elk lid of geïnteresseerd lid krijgt van ons 2 weken vooraf alle informatie over een activiteit per brief of per email (zoals gewenst) toegestuurd.
Het dienstencentrum situeert zich tussen het WZC OLVROUW (rusthuis) en de kleuterschool van OLVP Dries Bornem. De voordracht vindt plaats op verdiep - 1, lift is voorzien!
Er is parkeergelegenheid op de DRIES-parking, in de Broekstraat, Stationsstraat of op de parkings van het gemeentehuis of het station (mits een eindje stappen).
Opgelet: op sommige plaatsen dient u uw parkeerschijf of gehandicaptenkaart te leggen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker