Vriendschappelijke voetbalwedstrijd Gemeente Boom - Pink Devils (IDAHOT 2018)
Sport > Bal- & Racketsport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 18 mei 2018 (van 19u00 tot 23u00)

/

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het Gemeentebestuur van Boom organiseert voor het 2de jaar op rij een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Gemeente Boom en de Pink Devils naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie.

De vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Gemeente Boom en de Pink Devils heeft plaats op vrijdag 18 mei en dit op de Koninklijke Rupel Boom Football Club, Jeugdcentrum De Schomme, Schommelei 1 Bus 5. De aftrap is voorzien om 20.00u stipt.

Wij doen hierbij een extreem warme oproep naar supporters om die avond onze voetbalploeg, bestaande uit personeel van het Gemeentebestuur van Boom, het OCMW van Boom, de Brandweerzone Rivierenland - Post Boom en de Lokale Politiezone Rupel, aan te moedigen.

Supporters kunnen vanaf 19.00u terecht in de cafetaria voor een natje én genieten van gratis frietjes en snacks à volonté. Voor, tijdens de pauze, en na de vriendschappelijke voetbalwedstrijd wordt een dj-set voorzien van dj Joey De Laet.

Jaarlijks doet çavaria een oproep aan alle Vlaamse steden en gemeenten om tijdens de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie op 17 mei een regenboogvlag in het straatbeeld te hangen. Het Gemeentebestuur van Boom zal ook dit jaar, verspreid over onze gemeente, de regenboogvlag hijsen. Deze zullen in het straatbeeld zichtbaar zijn van vrijdag 11 mei tot en met woensdag 23 mei.

Voor de actuele informatie met betrekking tot de vriendschappelijke voetbalwedstrijd tussen de Gemeente Boom en de Pink Devils, naar aanleiding van de Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie, kan je steeds terecht op de gemeentelijke website www.boom.be.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker