CONCERT LINGFIELD COLLEGE CHAMBER CHOIR & JAZZ BAND
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 16 oktober 2018 (van 19u30 tot 21u30)

/

Begijnhoflaan 31

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

0486 933739

Het LINGFIELD COLLEGE CHAMBER CHOIR & JAZZ BAND maakt in oktober 2018 hun eerste tournee in België. Deze 35 muzikanten uit Surrey in Engeland, die al diverse prijzen wonnen, staan klaar om België te veroveren. Mis dit niet!

De getalenteerde JAZZBAND, gedirigeerd door Sophie Brack, speelt telkens voor een geboeid publiek. Naast optredens op hun eigen schoolconcerten en op bekende jazzconcerten, heeft de band een stevige reputatie opgebouwd in de graafschappen Surrey en Sussex in het zuiden van Engeland. Zij treden vaak op voor een groot publiek op evenementen zoals Lingfield Park Racecourse en Blindley Heath Country Fair.
Het repertoire van de jazzband omvat zowel standaardjazz als van Duke Ellington en Glenn Miller, tot meer funky jazz zoals van Herbie Hancock.

Het KOOR heeft een gemengd repertoire: van sacrale en seculiere muziek tot prachtige Ierse folkliederen en koorarrangementen van hedendaagse hits.
Zij namen reeds deel aan diverse koorwedstrijden in het graafschap Sussex waar ze telkens veel lof kregen. Ook worden ze regelmatig uitgenodigd om in kerken in de wijde omgeving te zingen.
Zij zullen ons vergasten op nummers van Bob Chilcott, John Rutter en Paul McCartney, om er maar een paar te noemen.

Dinsdag 16 oktober 2018
19:30 – Rabotkerk, Begijnhoflaan 31, Gent

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker