Open praktijdag bij Praktijkhuis Sen
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 15 juni 2019 (van 13u30 tot 17u00)

/

steenweg op blaasveld 19

2801 Heffen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Om 13.30u start een gratis demonstratie bij Lindsay: huidverbeterende behandeling BB glow met microneedling. De mensen van B-professional komen deze interessante demonstratie geven met de nodige uitleg.

Om 15u kan je gedurende een uurtje het spreken voor de groep oefenen. Linde geeft een aantal laagdrempelige oefeningen zodat je durf om voor een groep te spreken verhoogt en je een aantal technieken verwerft. Deze workshop is gratis of je kan een kleine bijdrage geven, indien gewenst.

Om 16u geeft Thomas, onze gezondheidscoach een gratis workshop over voeding. Deze workshop gaat over hoe je in een handomdraai een ideaal ontbijt samenstelt dat je voorziet van alle nodige nutriënten en dat ook een energieboost geeft die caffeinegebruik overbodig maakt.

De personen die zich inschrijven krijgen een leuke goodiebag en lekkere gezonde hapjes. ??
Om deze dag in goede organisatorische banen te leiden, willen we jullie vragen om op voorhand in te schrijven. Je kan of de demo met microneedling volgen, de workshop spreken voor een groep of de workshop gezond ontbijt of alle activiteiten bijwonen. Graag inschrijven via openpraktijkdag@gmail.com.

Heel graag tot dan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker