Gloednieuwe gezinszoektocht ‘Op Vleermuizensafari in de Palingbeek’
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 20 april 2019 (van 14u00 tot 17u00)

/

Vaartstraat 7

8902 Zillebeke

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De jongste telg uit de reeks van gezinszoektochten wordt vandaag gelanceerd. ‘Op Vleermuizensafari in de Palingbeek’ wordt meteen ook een luxe editie: een heus vleermuizenzakje bevat een kleurrijk boekje met speelse opdrachten, weetjes en een wandelkaart met uitgestippelde route. Met een heuse vleermuizenbadge en -masker ben je helemaal klaar voor deze zoektocht. Basiel de boswachter en Bart de baardvleermuis nemen je op sleeptouw. Benieuwd of jij de Big Bat Five van de Palingbeek ontdekt!

Vandaag geven we het starschot voor deze keileuke zoektocht. Elk gezin krijgt een eerste exemplaar gratis en kan ook genieten van animatie en een drankje! Zorg dat je er bij bent! Daarna is de zoektocht te koop aan €4 (zakje met boekje, badge en vleermuizenmasker).

Voor wie: gezinnen met kinderen (8+)
Afstand: 3,8 km (niet rolstoeltoegankelijk) – prijs: vandaag GRATIS, daarna €4

Ben je op zoek naar nog meer activiteiten in verband met vleermuizen in ons domein? Bekijk dan ons folder: https://www.west-vlaanderen.be/sites/default/files/2019-01/PB_Folder_Vleermuizen_onderelkaar_190023.pdf?fbclid=IwAR34_BR4MIeY8BllTrn7XgNKnwJ98F4FQxULtvFOsAJtwDHmWwGo1ZI93J8

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker