Kerstmarkt Evere
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Za 8 december 2018 - Zo 9 december 2018

/

Servaas Hoedemaekerssquare 10

1140 Evere (Brussel)

GRATIS

02 247 64 97

Dit jaar heeft de markt een Engels tintje. Steek het Kanaal over, zet uw horloge gelijk met de Big Ben en kom dit feestelijke en smakelijke evenement beleven. Proef de ambachtelijke delicatessen, ga op zoek naar unieke handgemaakte cadeaus voor onder de kerstboom en originele voorwerpen om uw feesttafel op te smukken. Er worden talrijke activiteiten en workshops voor kinderen georganiseerd.

De gemeente Evere nodigt u uit voor haar kerstmarkt in en rond het gemeentehuis.
Dit jaar heeft de markt een Engels tintje. Steek het Kanaal over, zet uw horloge gelijk met de Big Ben en kom dit feestelijke en smakelijke evenement beleven. Proef de ambachtelijke
delicatessen, ga op zoek naar unieke handgemaakte cadeaus voor onder de kerstboom en originele voorwerpen om uw feesttafel op te smukken.Er worden talrijke activiteiten en workshops voor kinderen georganiseerd. Op zondag brengt Mario Fernandez het tweetalige
spektakel ‘De Avonturen van Harten Koning’, een magisch verhaal over koningen, prinsessen en draken... waarin de kinderen mogen meespelen. Ze zullen met fonkelende ogen naar huis gaan! Ook de Kerstman brengt ons een bezoek tijdens dit weekend. Mis deze afspraak niet!
Zoals elk jaar sinds de ondertekening van het vriendschapspact met Visan zullen ook onze Provençaalse vrienden aanwezig zijn.
Alleen, in gezinsverband of met vrienden, kom samen met ons deze leuke momenten beleven.
Wij verwachten u talrijk!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker