Asse op Wieltjes
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 14u00 tot 16u00)

/

Steenweg 24

1730 Asse

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Kom op zondag 16 september naar Asse voor een leuk, sportief en rolstoeltoegankelijk initiatief van CM, Samana en KVG

Verken Asse op wielen: met rolstoel, buggy, rolschaatsen, skateboard of step ontdek je andere kanten van Asse, op autoloze zondag. Zijn er drempels? Is het wat steil? Of loopt alles op wieltjes?

Asse op wieltjes vraagt aandacht voor toegankelijkheid van gebouwen en straten in onze leefomgeving. Dat het op die dag autoloze zondag is in Asse en je toch vlot aan het startpunt van ons parcours geraakt, is handig meegenomen. Langs het parcours is er een heleboel randanimatie, met onder andere een rolstoelparcours met hindernissen, muziek en circusacts.

Langs het parcours ontdek je plekjes die je nog nooit hebt gezien én je geniet mee van de kilometerslange rommelmarkt die elk jaar op Autoloze zondag duizenden koopjesjagers naar Asse lokt. Na afloop krijg je een leuk aandenken en kun je nog genieten van muziek, entertainment en het magnifieke programma dat de stad Asse organiseert.

Hou deze datum alvast vrij om samen met vrienden, familie of je vereniging het leven op wieltjes te ontdekken. Hou ook zeker onze Facebookpagina in het oog. https://www.facebook.com/groups/CMinbewegingSMB/

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker