Opmerkelijke Maandag met David Steegen over "Elke dag een wonder"
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 25 februari 2019 (om 19u30)

/

Sint-Guidostraat 97

1070 Anderlecht

GRATIS

02 523 02 33

Op maandag 25 februari komt David Steegen naar de bibliotheek! David Steegen was jarenlang persverantwoordelijke bij topclub RSC Anderlecht, en bekleedt daar sinds kort de functie van directeur Public Relations. Hij schreef 'Elke dag een wonder', over het leven achter de schermen van paars-wit.

“Alles wat hij doet is een excuus om te kunnen vertellen”, zei boezemvriend Stefan Himpe ooit over hem in De Morgen. En David Steegen (1966) heeft véél gedaan: communicatieverantwoordelijke bij een filmbedrijf en een tv-zender, vervolgens voor politicus Guy Vanhengel en vandaag bij RSC Anderlecht. Tussendoor was hij verantwoordelijke voetbal bij Belgacom TV, stampte hij met Exqi Sport een sportzender uit de grond, schreef hij de boeken ‘De zomer van Mexico ‘86’ en ‘100 jaar RSC Anderlecht’, en is hij columnist bij het weekblad Bruzz.

Als bevlogen communicator is David Steegen de geknipte man om u wegwijs te maken in het communicatiebeleid van een topsportbedrijf. Zijn lezingen overgiet hij met spraakmakende voorbeelden en beklijvende anekdotes uit de dagdagelijkse realiteit, en verhalen waaruit zowel voetbalfans als niet-sportminnende bedrijfsleiders heel wat van kunnen opsteken.

Hij spreekt met overgave over zijn favoriete sport, maar ook over zijn uitverkoren stad, Brussel, waar Nederlands- én Franstaligen een minderheid vormen, onveiligheid een zwaarwegend thema is. Met verve plaatst hij zijn eigen opvallende accenten bij verleden, heden en toekomst van de hoofdstad, en bij uitbreiding van België.

David Steegen komt op maandag 25 februari naar de bibliotheek. Deuren openen om 19u, de lezing begint om 19u30. Deze lezing is gratis, maar reserveren is wel verplicht. Dit kan aan de balie, telefonisch of via e-mail (bibliotheek@anderlecht.brussels).

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker