Coderdojo
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 2 maart 2019 (van 10u30 tot 13u30)

/

Sint-Guidostraat 97

1070 Anderlecht

GRATIS

02 523 02 33

Leer alles over websites, games, apps en software en ga er onmiddellijk mee aan de slag. Schrijf je in en krijg het programmeren onder de knie samen met vrijwilligers en leeftijdsgenoten!

De volgende Coderdojo van dit jaar vindt plaats op zaterdag 2 maart van 10u30 tot 13u30! Je kan deelnemen tussen 10 en 16 jaar. Leer alles over websites, games, apps en software en ga er onmiddellijk mee aan de slag. Schrijf je in en krijg het programmeren onder de knie samen met vrijwilligers en leeftijdsgenoten!

Ben je ?jonger dan 12 jaar dan word je het best begeleid door (een van) je ouders. Je ouders hoeven niet de hele tijd aanwezig te zijn, maar moeten wel in de buurt blijven zodat we?hen kunnen contacteren. We appreciëren het als ouders een halfuur voor het einde van de Dojo terugkeren om het toonmoment mee te maken en de vrijwilligers achteraf wat te helpen bij het opruimen.

Je dient te beschikken over een laptop. De coaches zullen ervoor zorgen dat alle benodigde software geïnstalleerd zal worden of zullen je vooraf laten weten als je iets specifieks nodig hebt. Heb je echt geen laptop, geef dit aan en dan zal CoderDojo proberen een draagbare computer te voorzien.

Deelnemen is gratis, maar inschrijven is verplicht. Dit kan via https://www.coderdojobelgium.be/nl/praktisch/inschrijven

Meer info op www.coderdojobelgium.be.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker