Tienen feest: HAP Foodtruck Festival
Eten & Drinken
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 12 juli 2019 (van 16u00 tot 23u59)

Zaterdag 13 juli 2019 (van 12u00 tot 23u59)

Zondag 14 juli 2019 (van 12u00 tot 22u00)

/

vianderdomein

3300 Tienen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Het gezelligste & gratis Foodtruck Festival van België komt naar Tienen op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli in het prachtige Vianderdomein!

Een 25-tal mobiele keukentjes en foodtrucks toveren het Vianderdomein om tot één groot openluchtrestaurant. Je zintuigen worden geprikkeld in een betoverend gezellige setting, waar akoestische muzikanten en vintage dj’s vanaf 20.00 uur zorgen voor sfeer. Ook voor de kleinste ‘happers’ is er entertainment.

Op vrijdag 12 juli '19 worden er twee Nederlandstalige acts voorzien in het kader van de Vlaamse feestdag. Om 20.00 uur brengt Jan De Smet (bekend van De Nieuwe Snaar) zijn rariteitenkabinet. Sinds hij in 1970 door die rare microbe gebeten werd, zoekt Jan De Smet naar alle interessante uitwassen van de populaire muziek. Het resultaat is een paar ton vinyl met het meest hilarische en merkwaardige klankmateriaal van de afgelopen tachtig jaar.

Om 21.30 uur brengt Veston, de band rond Steven Van Gool, het perfecte medicijn om een contente mens te worden. Nederlandstalige muziek over liefde, verdriet, ongelijkheid en onverdeeldheid, steeds met een kwinkslag, die heupen doet bewegen, vingers doet knipperen en mensen dichter bij elkaar brengt.

Ook voor onze kleinste happers is er animatie en entertainment voorzien zodat niet alleen zij maar ook de ouders een zorgeloze topdag beleven.

Het belooft een heerlijk smaak- en sfeervol festival te worden. Of je nu met je familie, geliefde, collega’s of vriendengroep komt, iedereen is van harte welkom!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker