Quality Time
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 1 maart 2019 (van 20u00 tot 22u00)

/

J.B. Vandendrieschstraat

1082 Sint-Agatha-Berchem

GRATIS

Deze maand staan er verschillende Berchem-naren op het podium. Jessy Leroy brengt onder de naam Berves intimistische Nederlandstalige liedjes en Marlies Opsomer komt samen met Peter Clasen als The Library Sisters. Zij brengen Down-tempo nummers op electronica, viool en zang en presenteren die avond zowaar hun 1ste full album. Het rijtje sluit met Arianne Yaya, een Leuvense dame met heel Jazzy numm

De muziekreeks Quality Time waarbij jonge of gevestigde waarden het kleine podium van Dkantine inpalmen is al enkele jaren een label voor kwaliteit en sfeervolle avonden. Het concept is simpel, per avond nodigen we 3 verschillende artiesten of groepen uit die elk een half uur het beste van zichzelf mogen geven. Wij bieden hen een podium met een professionele installatie, een buffetpiano, een gezellige verlichting met veel kaarsjes en bovenal een aandachtig luisterend publiek.

Deze maand staan er verschillende Berchem-naren op het podium. Jessy Leroy brengt onder de naam Berves intimistische Nederlandstalige liedjes en Marlies Opsomer komt samen met Peter Clasen als The Library Sisters. Zij brengen Down-tempo nummers op electronica, viool en zang en presenteren die avond zowaar hun 1ste full album. Het rijtje sluit met Arianne Yaya, een Leuvense dame met heel Jazzy nummers aan de piano.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker