Duffelse Feestmarkt 2019
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 16 juli 2019 (van 8u00 tot 12u00)

/

O.-L.-Vrouwlaan 1

2570 Duffel

GRATIS

Duffel heeft zonder twijfel één van de mooiste en beste wekelijkse markten van de wijde omgeving. Onze markt is dan ook zeer belangrijk voor de gemeente en dat willen we jaarlijks nog eens in de verf zetten met een extra feestelijke markt.

Naar goede gewoonte zetten we begin juli onze marktbezoekers in de bloemetjes. De kleinste bezoekertjes kunnen een feestelijke ballon ophalen in het feestkraampje van het lokaal bestuur. We bedanken de regelmatige bezoekers met een kleine geste en delen tussen 9 en 11 u. (zolang de voorraad strekt) cadeaubons uit. De bonnen kunnen enkel opgebruikt worden bij een van onze Duffelse marktkramers en zijn minstens geldig tot 17 september 2019.
Het feestkraampje van het lokaal bestuur vind je ter hoogte van Cinema Plaza en opent vanaf 8 u.

MAAK KANS OP WAARDEBONS!
Je kan waardebons winnen als je de Duffelse markt bezoekt. Hoe meer marktbezoeken en hoe meer aankopen, hoe meer lotjes en… hoe meer kans je maakt op een waardebon! Deze waardebons zijn 2 maanden geldig en kan je enkel opgebruiken op de Duffelse markt.
Deelnemen is heel eenvoudig. Vanaf 2 juli krijg je bij elke aankoop op de Duffelse markt een lotje van de marktkramer. Verzamel je lotje(s) en vul je gegevens in op elk exemplaar. Je lotje(s) kan je enkel en alleen binnenbrengen tijdens de feestmarkt op dinsdag 16 juli. Om 12 u. worden de winnaars geloot, maar aanwezigheid is niet verplicht.

***
De feestmarkt wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Duffel in samenwerking met de Lierse markthandelaarsvereniging en het middenstandscomité Duffel-Oost.

***
De markt vind je in de Handelsstraat, Kapelstraat, Kwakkelenberg en Bruul.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker