Tumult.fm DOKresident #4 - Vroest: smoelen haken
Opleidingen & Workshops > Creatieve Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 11u00 tot 17u00)

/

DOK

koopvaardijlaan 13

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Dit seizoen is Tumult.fm, na een avontuur in 2016, opnieuw DOKbewoner en beheert het de SMARTkabine in de voortuin van DOK. Elke eerste zondag van de maand opent de kabine met steeds een nieuwe invulling van jong aanstormend talent. Muziek, expo of performance? In de Tumult.fm kabine kan en mag alles. Hiermee trekken we ons cultuurplatform offline door, en willen we artiesten die het publiek nog niet ontdekt heeft, een creatief kader en publiek aanbieden om hun creatieve ding te doen.

Tumult.fm DOKresident #4 is Marthe Verhoest. Zij is een studente Illustratie aan KASK Ghent en is daarnaast vooral bezig met lichamelijkheid. Voelen, plooien en huidhonger krijgen in haar artistieke werk steevast een plaats. Gewapend met textiel en Oost-Indische inkt creëert ze. Volg haar op Instagram.

------------------------------------------------------------------------------------------

Workshop - smoelen haken

Wat je wil voelen en zoenen Wat je wil slaan en verzoenen, Waarnaar je uren kan staren Voor jaren, Voor het gelaat je verlaat. Maak en kus, betast, stoot, staar, ruik, lik of alle andere vreemde dingen dat je wil maar niet kan doen met het gezicht van een ander! Je bent graag bezig met textiel of je hebt nooit tijd voor textiel maar extreem veel goesting? Ervaring is (jammer genoeg) toch wat nodig.

Breng een haakpen en wol mee, best in roze-, beige- en bruintinten. Hoe meer wol, hoe meer vreugd. Ja en ook zielen natuurlijk. Inschrijven verplicht via marthe.verhoest@gmail.com.

Volg dit evenement ook via Facebook

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker