Lezing door Marc Buelens
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 16 oktober 2018 (van 20u00 tot 22u00)

/

Mgr. Roelensstraat 26

8850 Ardooie

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Een kijkje in de achterkeuken van een schrijver. Wat komt er kijken bij het schrijven van een roman? Wat maakt een boek boeiend? Hoeveel werk is er aan een roman? Welk soort werk?
Marc Buelens studeerde af aan de KU Leuven in 1971 als licentiaat mathematische psychologie en promoveerde aan de Ugent tot doctor in de psychologische wetenschappen in 1980. In 1988 werd hij docent aan de faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van de UGent.
In 1987 werd hij directeur van De Vlerick School voor Management, de voorloper van Vlerick Business School. In 1992-1993 was hij voorzitter-directeur.
Zijn boek ‘Managementprofeten, een prettig afstandelijk overzicht behoorde volgens de Volkskrant tot de vijf belangrijkste managementboeken van het jaar 2001
In 2015 werd Marc Buelens verkozen door de Gentse Alumni Psychologie (GAP) tot psycholoog van het jaar omwille van ‘de indrukwekkende manier waarop hij doorheen zijn loopbaan psychologische inzichten ontwikkelde, vertaalde en voor een breed managementpubliek toegankelijk maakte’.
Samen met zijn echtgenote Ann Vermeiren schreef hij het boek Zelfzorg, de kracht van persoonlijke groei. Het boek stond in 1997 gedurende 28 weken in de Knack top-tien van de meest verkochte non-fictieboeken in Vlaanderen en er zijn sindsdien 30 000 exemplaren van verkocht
Hij is sinds 1988 wekelijks columnist voor het zakentijdschrift Trends en schreef al meer dan 1500 columns.
Hij schreef vijftien non-fictieboeken, een thriller en een humoristische roman

Lezing in samenwerking met Davidsfonds Ardooie en Koolskamp

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker