Vaux-Hall Summer - Klankreis & Gespecialiseerde live-performance - Madrid
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 15 juni 2018 (van 18u00 tot 21u00)

/

1000 Brussel

GRATIS

18:00 > 20:00 Klankreis
Een klankrijke installatie staat middenin de Vaux-Hall in een cirkel opgesteld en laat de klanksfeer van een bepaalde plek weerklinken.
Die klanksfeer werd opgenomen met de Ambiosonic-technologie waarmee een driedimensionaal klankbeeld opnieuw kan worden weergegeven. Zo geeft de installatie de toehoorder het gevoel dat hij via zijn gehoor op een heel andere plek belandt. De klankruimtes verschillen elke vrijdag met telkens een andere reisbestemming binnen "het Europa van de 12", een historische verwijzing naar het Verdrag van Brussel, de voorloper van de Europese Unie. Het gaat dus tegelijk om een klankervaring, een reis én een eerbetoon aan de rol die onze hoofdstad speelde en nog steeds speelt in de Europese Unie.
Om volop te genieten van deze muzikale onderdompeling en via het gehoor op reis te gaan, kan het publiek zich vrij bewegen rondom de installatie of zich neervlijen in het centrum van de cirkel.

20:00 > 21:00 Gespecialiseerde live-performance
De verschillende kunstenaars van het collectief Séneçon creëren akoesmatische muziekcomposities met opnames die op de diverse locaties werden gemaakt. De performances weerklinken via de driedimensionale installatie. Zo kan het publiek een nog miskende muzikale stijl ontdekken én een in de ruimte geprojecteerde (gespecialiseerde) muzikale creatie beleven.

Heruitzendig stad: Madrid

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker