Proef eens een lekker verhaal
Kunst & Cultuur > Lezingen & Debatten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 16 november 2017 (van 10u30 tot 12u30)

/

Dendermondesteenweg 420

9070 Destelbergen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Je bib nodigt je uit op een verrukkelijke vertelling. Hilde Rogge schotelt je een verhaal voor vol herinneringen aan nostalgische gerechten en gezegden. Smakelijk!
Dit vertelmoment is gratis (met een bijhorend hapje en drankje), maar vergeet niet te reserveren.
Activiteit ism Samenwerkingsverband De Vijf.

Hilde Rogge is een vertelster pur sang.
Na een leven als gepassioneerde leerkracht reist Hilde door de dagen als verhalenvertelster. Ze kruipt in haar verhalen en brengt ze meesterlijk tot leven in een sappige, ondeugende taal. Ze raakt, inspireert en ontroert op haar eigen authentieke manier.
Hilde vertelt al jaren in bibliotheken en scholen, verenigingen en grote en kleine huiskamers voor kinderen en volwassenen. Ze is een graag geziene gast op festivals zoals het Internationaal Vertelfestival in Alden Biesen, het Vertelfestival in Maastricht, Midzomervertellingen in het Park in Gent, ’t Verhalenhof in Deurne en vele andere …
Rasverteller Hilde Rogge
serveert het passionele verhaal van Tilde en Jan De Mulder, overgoten met een sausje van harmonica en polka. Ze heeft het over hete bliksem en bitterballen, heetekoeken, geutelingen, gesuikerd bier en andere nostalgische gerechten. Haar verhalen smaken naar gisteren of nog vroeger, maar ook naar nu, straks en nog veel later. Ze vinden hun oorsprong in de vlasvelden van Vlaanderen en worden pittig opgediend.
GRATIS LEZING

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker