Buitenspeeldag Wielsbeke
Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 24 april 2019 (van 13u00 tot 17u00)

/

Hernieuwenstraat 14

8710 Wielsbeke

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Hoera! Op woensdag 24 april is het opnieuw Buitenspeeldag in Wielsbeke!

Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Al voor de 3de keer op rij kan je in Wielsbeke een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Op domein Hernieuwenburg valt weer heel wat te ontdekken!

Wat is er te doen en te zien? Een greep uit het aanbod: reuzenspelen, go-carts, volksspelen, ravotten op het speelplein, springkastelen, initiatie basketbal en volleybal, circus, gekke fietsen, autopetrace, kindergrime,...

Voor wie? Kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar

Deelnemen aan de Buitenspeeldag is helemaal GRATIS! Inschrijven kan via de 'ticketlink'. Inschrijvingen gebeuren op naam van één ouder/voogd. Daarna kan je het aantal kleuters/kinderen uit het lager aanduiden dat onder jouw begeleiding naar de Buitenspeeldag zal komen.

Opgelet: Buitenspeeldag is een gratis en open evenement. Kinderen kunnen doorlopend genieten van 13u-17u en kunnen hierbij gaan en staan waar ze willen. Een begeleidende volwassene is dus een must! Wij voorzien geen opvang!

Het cafetaria van het zwembad is geopend, drankjes en versnaperingen kunnen eventueel daar aangekocht en genuttigd worden. Er is ook een terras voorzien.

De Buitenspeeldag wordt georganiseerd door Gemeentebestuur Wielsbeke.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker