Craquelé
Kunst & Cultuur > Theater & Dans
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 23 februari 2019 (van 15u00 tot 17u30)

/

Willem Lambertstraat 10

1930 Zaventem

€16

Basistarief: € 16,00; Vriendenprijs: € 14,00; min26: € 14,00; min12: € 10,00; 65plus: € 14,00; Gezinsbond volwassene: € 15,00; Gezinsbond min12: € 9,00; Kansentarief volwassene: € 3,50; Kansentarief kinderen: € 2,50

Koop tickets Vanaf 1/12/2018 verloopt de ticketverkoop van deze voorstelling via CC 't Vondel in Halle.
Prijzen CC 't Vondel: € 16 (basis); € 14 (12-21 jaar); € 10 (tot 12 jaar) - contactgegevens ticketbalie.
De tickets die je vóór 1/12 kocht bij De Factorij blijven gewoon geldig. In een kerk vertelt Studio Orka het verhaal van een opgroeiende jongen en alles om hem heen. Flarden, herinneringen en dromen, momenten die bepalsen wie we zijn of nooit mochten worden. En ondertussen spelen met de tijd, zijn voeten. 'Craquelé' is een ode aan alle zichtbare (schijnbaar belangrijke) en alle onzichtbare (schijnbaar onbelangrijke) mensen en gebeurtenissen in ons leven. www.studio-orka.be Deze voorstelling speelt op locatie: de Sint-Rochuskerk van Halle (Kardinaal Mercierplein 1).
BEREIKBAARHEID: PENDELBUS: Voor de voorstellingen die op vrijdag doorgaan, kan je gebruik maken van een gratis pendelbus. Deze bus vertrekt om 17u30 op de parking achter CC De Factorij (Keibergstraat) en zet je na afloop op dezelfde plek terug af. Reserveren voor de bus kan via tickets@ccdefactorij.be of tijdens de openingsuren van de ticketbalie op het telefoonnummer 02 307 72 72. TREIN: De kerk is makkelijk bereikbaar met de trein (7 min wandelen van het station van Halle). Er is een rechtstreekse verbinding van het station van Zaventem naar Halle, zodat je makkelijk heen én terug geraakt, ook na de voorstelling. Bekijk de dienstregeling op de website van de NMBS. AUTO: Met de auto parkeer je best in de Welkomstlaan (einde van de afrit E19) of aan het station in de Vandenpeereboomstraat. Hou er rekening mee dat het verkeer in en rond Brussel druk kan zijn, met mogelijk vertragingen. Deze productie is een presentatie van De Westrand, CC Strombeek, CC De Factorij, CC ‘T Vondel & Bronks. pers "De ploeg van Orka schildert gekende verhalen over de zoektocht naar identiteit, over de strijd tussen vaders en zonen en over niet-uitgesproken liefdes in warme, diepglanzen de kleuren, met een precieze tekst vol volks-poëtische beeldspraak en met een verfijnd acteerspel dat humoristisch maar nergens kluchtig is. Ook de interventies van het koor en de kindacteurs zijn met zorg gecast – een zeldzaamheid." - Lees de recensie in De Morgen ????

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker