Klimdraad viert 25 jaar!
Muziek > Concerten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 10u30 tot 12u00)

/

Garenstraat 1

8970 Poperinge

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Zondag 16 september 2018 zal voor de Poperingse jongeren van Klimdraad niet onopgemerkt voorbijgaan… De zingende en musicerende jongerengroep, onder leiding van dirigente Veerle Christiaen, viert dan namelijk hun 25-jarig bestaan! Door de jaren heen is Klimdraad niet alleen uitgegroeid tot een muzikale jongerengroep, maar vooral tot een vriendengroep.
Op zondag 16 september 2018 verzorgt Klimdraad om 10.30 uur een muzikale jongerenviering in de Sint-Bertinuskerk, onder het thema “Samen klanken klinken”. Voor deze feestelijke gelegenheid zorgt Klimdraad niet alleen voor muziek en zang, maar ze geven de ganse viering een jeugdig tintje. Wie wil meegenieten van hun frisse klanken is van harte welkom! Het wordt een dag vol herinneringen en een bijeenkomst van Klimdraadleden doorheen die 25 jaar.
Op zaterdag 29 september 2018 wordt de groep op het Poperingse stadhuis ontvangen tijdens een academische zitting, waar teruggeblikt wordt met woord, beeld en muziek op die 25 jaar.
Alle muzikanten die dwarsfluit, gitaar of keyboard/piano spelen en uiteraard ook zangers zijn van harte welkom bij Klimdraad!
Meer info op www.klimdraad.be.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker