Infoavond over gamen
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 16 oktober 2018 (van 20u00 tot 22u00)

/

Stationsstraat 23

2910 Essen

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Gamen. Favoriet tijdverdrijf van massa’s jongeren. Bron van ergernis van massa’s ouders. Wat maakt gamen zo leuk en aanlokkelijk? Wat moet je er zelf van kennen, wat zijn de valkuilen en de risico’s en hoe hou je het binnen de perken?

Deze sessie dompelt je onder in de wereld van het gamen, geeft uitleg en tips en tilt je moeiteloos van beginnersniveau naar dat van expert.

We werken met getuigenissen van kinderen en jongeren, ouders en experts. Via animatiefilmpjes en infographics krijgen ouders zicht op het mediagebruik van jongeren. De vorming is interactief opgebouwd met onder meer een quiz en een stellingenspel. Hierbij worden er heel wat concrete tips aangereikt.

De bib organiseert deze infoavond in samenwerking met de Gezinsbond Essen, Child Focus en de gemeentelijke basisschool Wigo. De infoavond gaat door in de bib van Essen op dinsdag 16 oktober om 20.00 uur en is gratis. Schrijf je in vanaf maandag 1 oktober, via e-mail (bib@essen.be) of aan de balie van de bib. Er zijn maximum 40 plaatsen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker