leila en majnun
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Donderdag 16 november 2017

/

Vk*

Schoolstraat 76

1080 Sint-Jans-Molenbeek

GRATIS

Samen met de verschillende gemeenschappen van Brussel organiseert De Munt een langdurig community project rond de mythes van Orpheus & Eurydice en Layla & Majnun. In de VK gaat er van oktober tot december een reeks workshops door met Sarah Avci en Henk De Laat rond vocale improvisatie en terugspeeltheater.

Vocale improvisatie en terugspeeltheater is een vorm van communicatie en expressie met behulp van stem en lichaam. Het is een expressievorm die je ontspant en energie geeft.

Het project vocale improvisatie en terugspeeltheater voor specifieke doelgroepen is gericht op het ontwikkelen van een positieve en duurzame verandering zowel op persoonlijk vlak als in de directe en indirecte leefomgeving van de deelnemers.

Hiermee worden de emancipatie- en participatieprocessen vergroot. De expressievormen (vocale en lichamelijke) worden op een laagdrempelige manier bereikbaar gemaakt. Deelnemers hebben geen enkele zang- en theatertraining nodig om de technieken aan te leren. Goesting in zingen en spelen en je openstellen is het enige wat je nodig hebt!


Coaches: Henk de Laat en Sarah Avci


Je kan meer lezen over het project Orfeo & Majnun op onze projectpagina: http://www.vaartkapoen.be/orfeo-en-majnun

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker