DANShappYning met LIVE MUZIEKimprovisatie
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 januari 2018 (van 14u00 tot 17u00)

Zondag 11 februari 2018 (van 14u00 tot 17u00)

/

Sint-Andriesplaats 24

2000 Antwerpen

GRATIS

“DANShappYning” is een ontmoeting tussen improviserende dansers en muzikanten. Na een korte opwarming zijn de dans- en muziekvloer vrij voor wat het moment brengt. Iedereen is welkom om vrij te dansen of te tekenen.

Je bent welkom vanaf 13u30 en het is fijn als we met z'n allen samen om 14u kunnen starten !
Alle dansmuziek wordt live geïmproviseerd met percussie, akoestische en elektrische gitaar, harp, Indische sitar, digitale piano, stem, ...... !!
Vrije bijdrage "in den hoed".

Gun jezelf deze U N I E K E D A N S E R V A R I N G !

Iedereen is welkom om "zichzelf te dansen" (vreugde, verdriet, woede, angst .... alles is welkom !) of om te tekenen, niet om enkel te kijken. Foto's kunnen gemaakt mits toestemming vooraf van de organisator MUZENPALEIS. Mail je vraag naar muzepaleis@hotmail.com. Mee muziek maken kan enkel mits toestemming van de muzikanten.

De dans gaat door in de danszaal met houten vloer van het OC Costa Sint-Andries : Sint-Andriesplaats 24 - 2000 Antwerpen. Welkom vanaf 13.30, start 14u tot iedereen uitgedanst is, uiterlijk 17u. Van 20u tot 22u op donderdagen ! Leuk als we allen samen kunnen starten ! Een korte pauze is voorzien.
Wil je dit evenement mee ondersteunen en doen groeien ? Deel het, like het op FB, vertel het voort, nodig mensen uit ....

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker