Kringlooptuindag 2019
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 5 mei 2019 (van 10u00 tot 17u00)

/

Abdijdreef 22

3070 Kortenberg

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Kringlooptuindag en plantenbeurs in Park van de Oude Abdij .

Op zondag 5 mei 2019 van 10 tot 17 u. organiseren de kringloopkrachten, in samenwerking met de milieudienst, een Kringlooptuindag en Plantenbeurs in het Park van de Oude Abdij.

Wat initieel begon als een activiteit rond composteren, is uitgegroeid tot een beurs waar alle initiatieven rond ecologisch en duurzaam leven een plaats krijgen. Ook dit jaar werden een aantal nieuwe standhouders aangetrokken en ook de vaste waarden van voorgaande jaren zullen opnieuw aanwezig zijn.
Zo verwelkomen we initiatieven die actief zijn rond ecologisch leven en wonen, betere gezondheid en vitaliteit, FairTrade-handel, imkerij, bloemschikken, keramiek, neerhofdieren, afvalpreventie, ecologische tuininrichting, verwerken van eigen fruitoogst...
Particulieren met groene vingers zullen hun enthousiasme voor het kweken en verzorgen van kamer- en tuinplanten en moestuinieren met u delen.

De Kringlooptuindag is een echte belevingsbeurs voor jong en oud met doorlopend tal van demonstraties en activiteiten.

Tot slot kunt u gezellig nakaarten met een (h)eerlijke hamburger met lokaal rundvlees, oliebollen of een ijsje en een FairTrade drankje op het terras onder de oude bomen langs het water. Een niet te missen evenement voor jong en oud.
Alle geïnteresseerde inwoners zijn welkom in het Park van de Oude Abdij, te bereiken via de toegangsweg langs de Wijngaardstraat te Kortenberg. Parkeergelegenheid is er op de parking van GC Colomba, of nog beter: kom gewoon met de fiets.

Kom zeker een kijkje nemen!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker