Gratis kennismaking met 5Ritmes dansmeditatie
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 februari 2019 (van 14u00 tot 15u00)

/

P. Van Cauwelaertstraat 40

1740 Ternat

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Tijdens de opendeurdag van het nieuwe zwembad in het sportcentrum van Ternat kan iedere volwassene, ongeacht conditie, komen meedoen aan een ervaringssessie.
De 5Ritmes® is een eenvoudige krachtige dans die erop gericht is de danser in ons naar buiten te brengen. Geen moeilijke danspassen want je mag helemaal bewegen zoals jouw lijf aangeeft en aankan. je wordt tijdens de danssessie uitgenodigd om bewust te bewegen op verschillende muziekgenres, in verschillende ritmes. Het enige wat je nodig hebt is de bereidheid om te ademen en te bewegen want alle ritmes zitten al in jou.
De 5Ritmes® heten vloeiend, staccato, chaos, lyrisch en stilte. Samen vormen ze een WAVE. Respectievelijk helpen ze jou , centeren en gronden, uitdrukking geven aan jezelf, los laten, moeiteloos bewegen en innerlijk tot rust komen.

Hoewel in essentie zeer eenvoudig heeft deze dynamische dansmeditatie de kracht om diepe emotionele heling en creatieve expressie te kanaliseren.
Anne Geerts zorgt voor een warming up en speelt in op de groepsenergie. Ze zorgt voor de nodige structuur en bewegingsvrijheid zodat jij jouw unieke dans kan laten ontstaan.
open sessies, los van elkaar te volgen telkens 1ste zondag vande maand op 3/3; 7/4; 5/5, 2/6 van 10u30-12u30

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker