de KERS(r) 2019
Kunst & Cultuur > Tentoonstellingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 14 juli 2019 (van 10u00 tot 17u00)

/

Kasteelstraat 6

3740 Rijkhoven (Bilzen)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Telkens de tweede zondag van juli... is het tijd voor de KERS(r), een van de grootste kersenhappenings van de Euregio. De voorbije 15 jaar is dit evenement als het ware uitgegroeid tot een 'Haspengouwse feestdag'.

Centraal staat er onze expo van meer dan 250 oude en moderne hoogstam kersenvariëteiten. Nergens anders kan je zoveel kersen bekijken en vergelijken.

Talrijke nevenactiviteiten zullen deze expo aanvullen, zoals onze druk bezochte kersenproef- en verkoopstand, de stand kersenverwerking, de NBS-infostand moet pomologische boekwerken en materialen, de NBSW infostand aangaande snoei, aanplant en plantenziekten, presentatie van De Sapmobiel(r) en de Bijmobiel, de stand ambachtelijke stroopvariëteiten en puur natuurlijk appelsap...

De hele dag door kan u gratis ritjes maken met het kersentreintje doorheen het kasteeldomein van Alden Biesen. Plezier voor jong en oud gegarandeerd!

Voor de kinderen voorzien we doe-activiteiten.

...

Maak het gezellig op onze vele terrasjes (tussen de voorburchten van het kasteel) omringd met verbruiksstanden van kersenpannenkoeken, kersenkoeken, kersenbier, kersenwijn, kersenijs ...

We heten alvast iedereen van harte welkom. Tot dan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker