Transitie fest
Lifestyle > Milieu
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 19 mei 2018 (van 11u00 tot 22u00)

/

Wolvestraat 37

9600 Ronse

GRATIS

Basistarief: 0.00€

> reserveren

09 330 21 30

Op dit eerste Transitie Fest willen we de start en de groei van kleinschalige burgerinitiatieven stimuleren. Op die manier verbinden we geïnteresserden met aanbieders en leggen we de link tussen dromen en middelen. 

Op dit eerste Transitie Fest willen we de start en de groei van kleinschalige burgerinitiatieven stimuleren. Op die manier verbinden we geïnteresseerden met aanbieders en leggen we de link tussen dromen en middelen.  Het programma start vanaf 11u met een wandeling met de klimaatgidsen in Ronse of een Fietstocht langs knelpunten o.l.v. de Fietsersbond. Om 14u gaat de transitiemarkt en bar open in de Ververij waar je inspirerende organisaties en initiatieven kan ontdekken. Het klimaatplan van Ronse wordt voorgesteld en er zijn 30-minuten lezingen over de thema's 'Samenleven', 'Voeding', 'Mobiliteit' en 'Energie'. We eindigen de dag met een filmvoorstelling 'Ceci n'est pas une patate' van Climaxi en aansluitend een muziekoptreden van Karamojah. Doorlopend is er een mini Repair Café, Speakers corner, netwerk muur en een gezellige bar, ... . Het wordt een volle dag waar je kan ontmoeten, genieten en leren van elkaar. 

Georganiseerd door August Vermeylenfonds Ronse, Huis van de Mens Ronse, TRAP Ronse, Vormingplus Vlaamse Ardennen-Dender vzw

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker