Infovoormiddag Ecuador: de Galapagos-eilanden
Opleidingen & Workshops > Gezondheid & Sport
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 19 januari 2019 (van 10u30 tot 12u30)

/

Sint-Annaplein 34

9000 Gent

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Aan de hand van beeldmateriaal vertelt reisleider Walter Meeusen over de Galapagos-eilanden in Ecuador.

De Galapagos eilanden zijn al jaren wereldwijd bekend om een werkelijk unieke fauna en flora. De eilanden zijn vulkanisch van oorsprong. Hier kan men de ontstaansgeschiedenis van onze planeet aan den lijve ervaren. Door de afwezigheid van grote roofdieren hebben de hier levende soorten in hun eeuwenlange evolutie niet de natuurlijke reflex van angst voor de mens ontwikkeld. Dat maakt de observatie en het benaderen van deze fauna uitermate eenvoudig.

De wonderbaarlijke symbiose tussen dier en natuur en de zalige reisformule (aan boord van een comfortabel schip) is - zelfs voor de meest ervaren wereldreiziger - een unieke ‘once in a lifetime’-belevenis.

Zuiderhuis kiest voor een tocht met een klein maar comfortabel schip voor maximaal 16 passagiers. Het hele schip wordt exclusief gecharterd voor onze eigen Nederlandstalige groep. We maken een volwaardige cruise van 8 dagen waardoor we (meer dan op de traditioneel aangeboden 5-daagse programma’s) de kans krijgen om de natuurpracht ten volle te ervaren.
De Nederlandstalige reisleiding is in handen van Walter Meeusen. Met een 20-tal Galapagos-cruises op de teller is Walter zonder meer een deskundige te noemen. Hij heeft een passie voor Zuid-Amerika en voor de heel bijzondere fauna en flora op de Galapagos-eilanden. Bovendien is hij een vulkaan-expert en weet hij boeiend te vertellen over lavastromen, AA-lava, pahoehoe-lava, fumarolen en andere geologische rariteiten.

Op het eind van de voorstelling kan je uiteraard met al je vragen bij Walter terecht.

Tijdsduur: ongeveer 2 uur.

Gratis toegang maar reserveren via de website is wel noodzakelijk.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker