lezing: "de werking van het geheugen" met aansluitend oefeningen
Lifestyle > Gezondheid
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Dinsdag 18 september 2018 (van 14u00 tot 16u15)

/

Driesstraat 67

2880 Bornem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

interactieve gespreksnamiddag en mini-workshop geheugenoefeningen gegeven door mevr. Truyens Patricia.
Ieder van ons kampt wel al eens met vergeetachtigheid. Waar liggen m’n sleutels? Wat moest ik alweer meebrengen uit de supermarkt? Waar heb ik de auto geparkeerd? Allemaal heel herkenbare situaties. Maar hoe ouder je wordt, hoe vaker het voorkomt. Logisch. Net als je lichaam niet meer alles aankan, slijten ook je hersenen naarmate je leeftijd vordert. Je hersenen gezond en actief houden, kan wel helpen om je geheugen te stimuleren. Vandaar dat wij jullie uitnodigen voor onze interactieve lezing.U krijgt tips om niet te vergeten, leert wat trucjes aan en ontdekt dat enkele eenvoudige hulpmiddelen of geheugensteuntjes je dagelijkse leven een stuk aangenamer kunnen maken. Daarna trainen we ons geheugen aan de hand van oefeningen.
____________________________
Reumaliga Klein-Brabant, een zelfhulpgroep voor mensen met elke vorm van reuma (o.a. Bechterew, Reumatoïde artritis, Fibromyalgie, Lupus, Psoriatische artritis,C.V.S., Artrose, Jicht, Osteoporose, Sclerodermie, Acuut reuma...). Bij ons ontmoet je inspirerende mensen die ook met reuma te maken hebben. In de loop van hun ziekteproces hebben ze ontdekt wat wel en niet voor hen werkt. Zij willen graag hun kennis en ervaring met je delen. Doel: Contact met lotgenoten, waar en hoe kan men de beste hulp krijgen?, uitwisselen van informatie en ervaringen tijdens maandelijkse bijeenkomsten, lezingen door gastsprekers, ontspanningsmomenten. De werking van de liga gaat als volgt: mensen die geïnteresseerd zijn om aan te sluiten kunnen twee keer langskomen om te zien of de groep hen bevalt. Indien positief, kan men lid worden en dient men jaarlijks 15 EURO lidgeld te betalen. Elk lid of geïnteresseerd lid krijgt van ons 2 weken vooraf alle informatie over een activiteit per brief of per email (zoals gewenst) toegestuurd.
Het dienstencentrum situeert zich tussen het WZC OLVROUW (rusthuis) en de kleuterschool van OLVP Dries Bornem. De voordracht vindt plaats op verdiep - 1, lift is voorzien!
Er is parkeergelegenheid op de DRIES-parking, in de Broekstraat, Stationsstraat of op de parkings van het gemeentehuis of het station (mits een eindje stappen).
Opgelet: op sommige plaatsen dient u uw parkeerschijf of gehandicaptenkaart te leggen.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker