Dag van de zorg: opendeurdag 't Twijgje
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 maart 2019 (van 10u00 tot 17u00)

/

Steenweg op Gierle 65

2300 Turnhout

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Onze producten zijn niet 'zomaar' producten...
't Twijgje biedt dagbesteding aan volwassenen met een psychische kwetsbaarheid. Dagelijks nemen ze deel aan één van onze ateliers waar verschillende producten gemaakt worden.

Achter elk product verschuilt een verhaal. Graag delen we één van deze verhalen met jullie...
Vele keren in mijn leven ben ik depressief geweest door veel leed en verdriet, vooral het heengaan van mijn 2 kinderen. Ik ben meerdere keren opgenomen geweest in de psychiatrie. Bij m’n laatste opname werd ik doorverwezen naar ’t Twijgje. In het begin was dat wel even wennen, maar ik heb daar vlug m’n draai gevonden. Ik zit daar in het naai-atelier, dat doe ik heel graag en kan daar m’n zinnen verzetten en genieten van de dingen die ik maak zoals bv. gehaakte shoppers, cactussen, enz. Met andere mensen daar wordt er ook gepraat over hun problemen, daardoor voel ik me niet alleen met m’n problemen. Het helpt me ook niet te veel na te denken over m’n verdriet. Voor mij is ’t Twijgje een plezante plaats om te zijn, gewoon top!

Dag van de zorg: opendeurdag 't Twijgje
Kom op dag van de zorg een kijkje nemen in onze verschillende ateliers en ontdek hoe onze producten gemaakt worden. In onze ontmoetingsruimte 'De Zoete Inval' kan u een drankje nuttigen. Hopelijk tot dan!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker