Feestelijke opening Tutterweg
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 13u30 tot 17u30)

/

vaartstraat z/n

3920 Lommel

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op de splinternieuwe Tutterweg aan het Barrierspark komen de peuters allerlei speelse opdrachten tegen, die ze samen met hun ouders kunnen uitvoeren. Op het einde van de Tutterweg staat de Tutterboom. De kleuters mogen daar hun tutje achterlaten. Als ze er klaar voor zijn natuurlijk.

Bij de feestelijke opening van de Tutterweg op 18 mei presenteren we ook het prentenboek “Tuur en de Tutterweg”. Tuur kan zijn tutje niet missen. Tot hij op een dag bij het spelen een elfje ontmoet dat niet meer kan vliegen. Misschien kan Tuur (en zijn tutje) helpen?

Tuur en de Tutterweg is een grappig en spannend boek, dat kleuters goed op weg helpt om zonder tutje verder te gaan. Ideaal om voor te lezen en om samen van te genieten.

Els Vingerhoets bracht Tuur tot leven met prachtige illustraties. Het verhaal werd geschreven door Rudi Lavreysen.

Het prentenboek ligt binnenkort in onze bibliotheek op het Michiel Jansplein. Het krijgt een plekje in de Lommelse kleuterklassen en bij diverse organisaties en zorginstellingen. Tijdens de opening van de Tutterweg op zaterdag 18 mei kan je het ook kopen. Het kost slechts € 5. Met de kortingsbon in het Lommel Stadsmagazine van mei krijg je daar zelfs € 1 korting.

Na de opening van de Tutterweg is het boek op een aantal plaatsen in Lommel te koop.

Als het lintje van de Tutterweg is doorgeknipt, mogen ouders en kleuters de opdrachtjes tijdens het openingsfeest al proberen. En eventueel hun tutje achterlaten bij de Tutterboom. Alle kleuters (en ouders) krijgen er een lekkere pannenkoek, een grimestand tovert de kleuters om tot echte elfjes, er zijn tal van spelletjes, workshops en meer.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker