Dorpsfeest Achel
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 17 juni 2018 (van 0u00 tot 23u59)

/

Dorpsstraat 2

3930 Achel (Hamont-Achel)

GRATIS

Midden juni is het weer zover. Na de hoogmis om 09.30 uur in de parochiekerk in Achel-centrum, trekt vanaf 10.30 uur de St. Antoniusprocessie door de straten. Aansluitend vindt er in het verkeersvrije centrum het jaarlijkse dorpsfeest plaats waar je kan genieten van leuke optredens, attracties en activiteiten. Voor jong en oud is er animatie voorzien, alsook gezellige terrasjes met fijne muziek.

Voor het 36ste dorpsfeest mag je rekenen op weer een heleboel plezier. Zo is er een grote crea-, hobby- en kunsthappening in en rond het Michielshof, kan je in het Grevenbroekmuseum naar een tentoonstelling gaan, is er een braderie-, rommel- en boekenmarkt en kan je met een toeristisch treintje rondrijden. Tal van plaatselijke verenigingen bieden er toffe dingen aan. Daarenboven is er muziek en dans voorzien, is er ‘circusanimatie’ van Showman & Co en kunnen de kinderen zich uitleven op de kindermarkt, paardenmolen, bungeetrampoline of de mega hindernissenbaan.

Het dorpsfeest wordt georganiseerd in samenwerking met de plaatselijke horeca die zorgen voor gezellige terrasjes tot in de vroege uurtjes. Kom jij ook?

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker