Kortfilm Take good care of my baby
Film
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 17 januari 2018 (van 14u30 tot 16u00)

/

Chrysantenstraat 30

8400 Oostende

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Woensdag 17 januari wordt de kortfilm ‘Take good care of my baby’ vertoond in OC De Blomme. Dit is de eerste vertoning van deze film in één van de ontmoetingscentra. De film wordt gratis vertoond.

De 30-minuten durende film van regisseur Nicolas Daenens en schrijfster An De Gruyter, vertelt de kracht van de wijksamenwerking in de Nieuwe Stad, een wijk gelegen in Oostende. Samen met de wijkbewoners, hebben kleinVerhaal en Samenlevingsopbouw West-Vlaanderen, een krachtige film gemaakt die voor velen herkenbare thema’s met zich meebrengt.

Vanaf 17 januari t.e.m. 2 februari zal de film vertoond worden in de 8 ontmoetingscentra van Oostende. Tineke Decroos, kleinVerhaal of een acteur zal elke vertoning kort inleiden.

Deze film wordt onmiddellijk gevolgd door een documentaire over een Oostends project. TOSO, bestaande uit een mix Oostendenaars van verschillende sociale achtergronden, verenigt mensen die van muziek houden. De film vertelt de TOSO experience, een unieke kijk op deze samengestelde groep bestaande uit unieke mensen. TOSO heeft geen afgemeten of gestroomlijnde songs, wat de muziekervaring uniek maakt. Gaande van zacht tromgeroffel tot gierende solo’s en stormachtige uithalen, TOSO is een ervaring op zich.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker