Fortengordel 2018: Fort Liefkenshoek
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 mei 2018 (van 10u00 tot 18u00)

/

Ketenislaan 4, 9130 Kallo

9120 Beveren-Waas

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

20 mei is het zover! Dan openen de forten rond Antwerpen voor een dag exclusief hun deuren. Ontdek deze groene oases vol geschiedenis in jouw buurt. Ook fort Liefkenshoek doet mee!

Tijdens de Fortengordel staan er 28 forten en schansen in de provincie Antwerpen te springen om jou te ontvangen met rondleidingen, tentoonstellingen en verrassende activiteiten. De fietsroutes leiden je van fort tot fort.
In fort Liefkenshoek kan je terecht voor een geweldig aanbod voor kinderen. Een workshop speciaal ontwikkeld voor jongeren van 10-14jaar doet hen kennismaken met de geschiedenis van het fort. Verder is er een verteller met verhalen over oorlog en vrede en is er een expo over WO I gepland.
Het volledige programma vind je op www.fortengordel.be

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker