Getij-Dingen
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 9u15 tot 14u00)

/

Kasteelstraat 22

8400 Zandvoorde (Oostende)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

De zee als kunstenaar, dit is het kunstinitiatief waarbij aan 15 getijdepalen op het strand tussen Nieuwpoort en Sint-Idesbald evenveel kunstenaars hun werk laten zien. Van maart tot november zijn de kunstwerken te bewonderen aan de getijdepalen op de vloedlijn en enkel bij laag water volledig zichtbaar.
Ervaar samen met ons tijdens een strandwandeling hoe de machtige zee deze kunstwerken transformeert of vernietigt: mens en natuur die samen kunstwerken re-creëren, her-scheppen…
We vertrekken samen om 10u aan 't Kasteel. Voor wie liever rechtstreeks naar Nieuwpoort rijdt, spreken we om 10u45 af aan de Floreal (dienstweg havengeul) waar we onze wagens parkeren. Na de wandeling (ongeveer 8 km) keren we met de tram terug naar onze auto’s.
Deelname is gratis maar inschrijven is noodzakelijk en kan via een mailtje naar wijkcentrumkasteel@gmail.com met vermelding van je naam, aantal personen en zeker ook je gsm-nummer zodat we je kunnen contacteren indien de wandeling niet kan doorgaan door slecht weer.
Meer info op www.getij-dingen.be.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker