Paaseierendropping
Evenementen > Rondleidingen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Maandag 22 april 2019 (van 13u00 tot 17u00)

/

2380 Ravels

GRATIS

Taxandria Modelvliegclub Ravels (TMC) organiseert naar jaarlijkse gewoonte op Paasmaandag 22 april de paaseierendropping. Met de toelating van de Paashaas en de Klokken van Rome worden die dag tientallen kleurrijke paaseitjes gedropt vanuit radiogeleide vliegtuigen.

Op het terrein aan de Wildertstraat in Ravels-Eel kan jong en oud die dag kennis maken met onze hobby : het bouwen en besturen van telegeleide vliegtuigen en helikopters.
In de pits zullen er een aantal van onze mooiste toestellen voor het komende seizoen te bewonderen zijn, en gedurende de namiddag zal het publiek getrakteerd worden op diverse spectaculaire demonstratievluchten.

Uiteraard komen de jongsten geen ei te kort !!! Tussen 13.00 uur en 17.00 uur kiezen een aantal grote toestellen meermaals het luchtruim, geladen met de paaseitjes. Deze worden uiterst precies door de piloten gedropt op het grasveld. Eenmaal de toestellen terug veilig geland zijn, mag iedereen een eitje (of meerdere) meepikken.

Dit evenement is vrij toegankelijk en gratis.
TMC voorziet een ruime parkeergelegenheid, de cafetaria is geopend en er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op ons terrein.
De paaseitjes zijn er in overvloed en de droptoestellen hebben hun testvluchten reeds achter de rug. Wij hopen op een grote opkomst en een droge, zonnige paasmaandag.

Tot dan.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker