Fortengordel 2018: Fort van Breendonk
Evenementen > Opendeurdagen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 mei 2018 (van 10u00 tot 18u00)

/

Brandstraat 57

2830 Willebroek

GRATIS

Basistarief: 0,00 €; Fort Breendonk: 11,00 €

20 mei is het zover! Dan openen de forten rond Antwerpen voor een dag exclusief hun deuren. Ontdek deze groene oases vol geschiedenis in jouw buurt. Ook het fort van Breendonk doet mee!

Tijdens de Fortengordel staan er 28 forten en schansen in de provincie Antwerpen te springen om jou te ontvangen met rondleidingen, tentoonstellingen en verrassende activiteiten. De fietsroutes leiden je van fort tot fort.
In het fort van Breendonk kan je terecht voor een pakkende tentoonstelling over de gesneuvelden van het fort tijdens WO I, een workshop calligrafie en de film 1914-1918. Het fort van Breendonk zelf is uiteraard ook toegankelijk mits betaling.
Het volledige programma vind je op www.fortengordel.be

De forten vormen een waardevolle groene gordel rond Antwerpen met een hoge erfgoedwaarde. De Fortengordel is de kans om zelf te ontdekken wat de forten te bieden hebben. Kan je er niet bij zijn? Geen probleem, want ook tijdens de rest van het jaar zijn hier tal van boeiende activiteiten en recreatiemogelijkheden. Ontdek het aanbod op www.fortengordels.be

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker