Nature for kids / Kids for Nature: Broedvogels en hun kroost.
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 20 mei 2018 (van 14u00 tot 16u00)

/

Kuiperscheeweg 20

8370 Uitkerke (Blankenberge)

GRATIS

050 41 46 36

Nature for Kids / Kids for Nature leert jongeren op een speelse manier én door een andere bril kijken naar de natuurpracht in en rond Blankenberge. Ben jij een jonge natuurliefhebber? Kom dan eens langs op zondag 20 mei om de broedvogels en hun kroost te zoeken!

Weet je dat de Uitkerkse Polder de favoriete broedplaats is voor duizenden vogels? Ze komen van over de hele wereld naar onze kustpolder! Voor de grutto, de kluut, de kievit, de tureluur, de scholekster … is het immers de leukste broedplaats van Vlaanderen! Natuurpunt Blankenberge doet er alles aan om de broedvogels te lokken! In de weidevogelgebieden werden er de voorbije jaren speciaal voor hen zonnepompen geplaatst opdat ze genoeg te drinken zouden hebben. Hopelijk is de zon van de partij, dan kunnen we samen veel piepjonge kuikentjes spotten! Een enthousiaste, groene gids staat paraat om je mee te nemen op een heuse broedvogelsafari! Je komt alvast ogen te kort. Breng je verrekijker en je laarzen mee! Een samenwerking van de Gezinsbond Blankeberge en de gezinsbond Uitkerke en Natuurpunt Blankenberge. De inschrijving is gratis.
Breng ons op de hoogte van je komst. Stuur een e-mail naar uitkerksepolder@natuurpunt.be of bel ons (Tel.: 050/42 90 40). We weten ook graag of je broer of zus, vriendje of vriendinnetje je vergezelt.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker