Masterclass met DaRIck en dj BASS
Opleidingen & Workshops
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Vrijdag 26 april 2019 (van 17u00 tot 19u00)

/

Pastoor de Katerstraat 5-7

2387 Baarle-Hertog

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Lokale Helden, een initiatief van Poppunt, zet het plaatselijk muzikaal talent in de schijnwerpers door van Vlaanderen op vrijdag 26 april het grootste muziekpodium te maken In Baarle geven de bekende dj’s Da Rick (Flor Theeuwes) en DJ Bass (Bas van Tilburg) een masterclass dj’en in de tuin van het Cultureel Centrum Baarle.
Op vrijdagnamiddag 26 april van 17 tot 19u zullen Da Rick en dj Bass kinderen en jongeren met veel of een beetje ervaring de kneepjes van het vak leren of extra bijbrengen. Uiteraard spelen ze zelf enkele dj-setjes.
Het geheel wordt geprojecteerd op een groot scherm zodat iedereen tot in detail kan meevolgen hoe er gewerkt wordt, aan welke knopjes gedraaid wordt, hoe de sfeer er wordt ingehouden… De ganse masterclass kan je beluisteren in een speciale editie van Teenage Radio op Lokale Omroep Baarle. Op maandag 15 april zijn de dj’s al te gast bij Teenage Radio.

Kom zeker kijken of nog beter: doe mee. Schrijf je in door een mailtje te sturen naar info@ccbaarle.org. Vermeld je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer. Vertel ons
ook welke ervaring je al hebt. Bij een groot aantal inschrijvingen kunnen we een selectie maken.

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker