JEUGDVELDRIT INITIATIE CYCLOCROSS BOORTMEERBEEK
Sport > Atletiek
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Woensdag 14 november 2018 (van 14u00 tot 16u00)

/

Ravesteinstraat 50

3191 Hever (Boortmeerbeek)

GRATIS

0474/875700

Onze vereniging, KWC De Verenigde Sportvrienden vzw uit Boortmeerbeek,zet zich al decennia lang in ter promotie van de wielersport in de gemeente Boortmeerbeek.Een (ex-)vedette uit het veldrit milieu is aangesproken om een initiatie les te geven.Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in de voetsporen van een veldrijder te treden.Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag!

In het weekend van 17 en 18 november 2018 zal Boortmeerbeek opnieuw gastheer zijn voor de modderduivels van de wielersport.

Onze organisatie betreft veldritten voor de categorieën B , C ,D, miniemen, aspiranten, nieuwelingen, junioren , dames jeugd en elites, masters en amateurs, beloften en elites, G-sporters en recreanten / dorpelingen / gentlemen. Kortom alle categorieën krijgen startgelegenheid te BOORTMEERBEEK.

Boortmeerbeek Cross wordt stilaan in een begrip in het veldritwereldje.

De spannende avonturen in het veld doen vast weer heel veel kinderen watertanden om het zelf eens op de fiets in de modder te proberen. KWC DE VERENIGDE SPORTVRIENDEN en de sportdienst van de gemeente Boortmeerbeek geven graag een duwtje in de rug.

Wout Van Aert, Mathieu Van Der Poel, Kevin Pauwels en Laurens Sweeck! Welke jonge veldritfan droomt er niet van om in hun voetsporen te treden?

Dankzij het jeugdproject van KWC DE VERENIGDE SPORTVRIENDEN en de sportdienst van de gemeente worden hun dromen misschien werkelijkheid!

Na het succes van vorig jaar organiseren wij opnieuw een jeugdveldritinitiatie voor kinderen van zes tot twaalf jaar oud. Onder begeleiding van een aantal oud veldriticonen kunnen jonge veldritfans in een ongedwongen sfeer enkele ingekorte rondjes over ons parcours rijden.

Wie tussen 6 en 12 jaar oud is, verwelkomen we graag op woensdag 14 november 2018. Afspraak om 13u 45 op ons veldritterrein gelegen in het Ravesteinpark (a/h Oud Rusthuis te Hever), Ravesteinstraat 50 te 3191 Hever (Boortmeerbeek).

Daar word je opgewacht door enkele medewerkers. De initiatie zelf start om 14u en eindigt rond 16u.
Ieder kind, ook van buiten de regio Boortmeerbeek, is welkom! Fiets, helm en een sportieve ingesteldheid, meer heb je niet nodig!

Veel crossgenot en tot woensdag 14 november 2018!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker