FOOD & FUN
Evenementen > Beurzen & Markten
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zaterdag 18 mei 2019 (van 13u30 tot 21u00)

/

Geeneinde 54

2381 Weelde (Ravels)

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Op zaterdag 18 mei vanaf 13.30 uur vindt de tweede editie plaats van “FOOD & FUN” in Weelde Depot.

Tijdens dit event komen zowel liefhebbers van gezelschapsspelen, Inline-skating, PumpTrack als Foodtrucks aan hun trekken.

PUMPTRACK
Nieuw dit jaar is het PumpTrack parcours! Bulten, bochten en heuvels volgen elkaar op in het afwisselende parcours van de PUMPTRACK. De BMX-Devils staan klaar om jou hierbij te helpen!

INLINE-SKATING
Eigen INLINE-SKATES zijn welkom op het reuzeparcours in de loods van Weelde Depot, maar er kunnen ook gratis skates (en bescherming) geleend worden. Ervaren instructeurs van FitT helpen je graag op weg en geven je vele tips & tricks!

GEZELSCHAPSSPELEN
FORUM-Federatie laat je kennismaken met allerlei uitdagende en actieve GEZELSCHAPSSPELEN voor jong en oud. Adriaensen Speciaalzaak Gezelschapsspellen zal ook met een beperkte verkoopstand aanwezig zijn en er wordt een inleverpunt voorzien waar je oude gebruikte en afgedankte spelletjes kan inleveren, deze mogen zelfs onvolledig zijn! De spellen worden terug speelklaar gemaakt en geschonken aan organisaties die werken met kansarme jongeren (GraSpAc).

PAARDENMOLEN
Ook aan de allerkleinsten werd dit jaar gedacht. Voor hen zal een paardenmolen opgesteld staan waarop gratis ritjes gemaakt kunnen worden. Ook zij kunnen hun hartje ophalen tijdens deze editie van Food en Fun!

FOODTRUCKS
Net zoals vorig jaar zullen de FOODTRUCKS opgesteld staan om je te verlekkeren met de meest heerlijke gerechtjes. Je kan er terecht voor hapjes uit verschillende werelddelen! Natuurlijk zal de drankstand niet ontbreken. Laat het smaken!

Lancering UiTPAS Kempen
Momenteel kan zowel jong als oud volop genieten van het vrijetijdsaanbod in Ravels zoals film- en theatervoorstellingen, wandel- en fietsactiviteiten, jeugdactiviteiten,… Om nog meer inwoners van Ravels te betrekken in dit vrijetijdsaanbod lanceren we tijdens de Food en Fun de UItpas!

Ravelse inwoners kunnen vanaf dan een UiTPAS kopen waarmee punten kunnen gespaard worden door deel te nemen aan UiTPASactiviteiten in Ravels, Beerse, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar. Deze kan je later omruilen in een korting, een geschenk of een ander voordeel. Bij aankoop van de pas (5 euro) , krijg je ook een leuk welkomstvoordeel. Voor sommige mensen is de UiTPAS ook een kortingskaart (bijvoorbeeld omdat je recht hebt op de verhoogde tegemoetkoming). Je krijgt dan 80 % korting als je deelneemt aan één van de UiTPASactiviteiten. Vanaf 20 mei 2019 kan je de UiTPAS ook verkrijgen aan de onthaalbalie van het gemeentehuis en in de bibliotheek. Interesse? Kom er alles over te weten tijdens Food & Fun (tot 17.00 uur).

Nieuwsgierig geworden? Kom de sfeer opsnuiven!

De toegang is gratis! Iedereen is welkom!

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker