Startdag KSA Kruishoutem
Evenementen > Circussen & Kermissen
AFGELOPEN
X

Dit evenement is afgelopen

Zondag 16 september 2018 (van 0u00 tot 23u59)

/

Warandestraat 2B

9770 Kruishoutem

GRATIS

Basistarief: 0,00 €

Beste ouder, jonge-enthousiasteling

We hebben met z'n allen kunnen genieten van een deugddoende vakantie met natuurlijk ons fantastisch kamp als hoogtepunt! Het schooljaar is nog maar net begonnen en dat wil zeggen dat er een nieuw KSA-jaar voor de deur staat. Wij gaan van start op zondag 16 september.

Ben je reeds lid of nog op zoek naar een leuke jeugdbeweging in Kruishoutem, ben je tussen de 5 en 15 jaar? Zoek je nog een gezellige jeugdbeweging om bij aan te sluiten? Dan is onze KSA zeker iets voor jou.

Natuurlijk bieden we zoals elke jeugdbeweging een mix van sport, spel en avontuur. Maar hier blijft het niet bij, onze 16-koppige leidingsploeg barst van creativiteit. Elke leeftijdsgroep krijgt activiteiten aangepast aan hun leeftijd, zowel nieuwe als traditiegetrouwe spellen komen aan bod.

Onze startdag is doorlopend van 14u tot 17u.
Voor de kleinsten onder ons mogen de ouders gerust even blijven kijken hoe het verloopt.
Heb je die dag al iets gepland en kan je bijvoorbeeld maar een uurtje komen? Geen enkel probleem, iedereen kan aansluiten bij de groep en meespelen zolang hij/zij wil.
Je kan ons vinden in de lokalen aan het straatje van de brandweer.

Er is de hele namiddag mogelijkheid tot inschrijven voor het werkjaar en ook de bar blijft doorlopend open. Wij voorzien om 16u voor iedereen een gratis pannenkoek én daarna wordt de leiding voor het nieuwe werkjaar bekend gemaakt.

Samengevat kunnen we dus zeggen dat dit de dag is waarnaar vele KSA'ers uitkijken. Wij hopen jullie allemaal te verwelkomen!
Wij zijn klaar voor een nieuw jaar vol spel, plezier en een glimlach !

Organiseer jij dit evenement? Beheer deze pagina!

Evenement beheren

Ben jij organisator van dit evenement?

Reageer
ik ga
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
uitdagen
Voor deze functionaliteit moet je geregistreerd zijn.
Andere suggesties
In de kijker